Joico Bosna i Hercegovina

Xtra Reds

Xtra Reds

Sada frizeri mogu klijentima ponuditi “ekstra” intenzivnu boju, “ekstra” sjaj i “ekstra” dugotrajnost, zahvaljujući novim Joico Vero K-Pak Color Xtra Reds. Revolucionarna nova tehnologija iza ovih posebnih nijansi osigurava da kosa ostane zdrava i snažna, iznutra i izvana.

U laboratorijskim testovima, Joico Vero K-Pak Color Xtra Reds, su dokazale da traju 20% duže nego obične crvene i pojačavaju sjaj do 200% protiv netretirane kose. To je dobra vijest za stiliste i klijente koji su ljubitelji crvene, koji žude za jakim, visoko-utjecajnim bojama za kojim se svi okreću.

Patentirane boje zapravo ulaze dublje u prirodni melanin koji se nalazi u kosi , te omogućavaju dugotrajnu postojanost. Superiorna refleksija boje stvara pojačani lom svjetlosti, što rezultira čišćom, jasnijom i većom definicijom boje.

Crvena je boja strasti, a profesionalci i njihovi klijenti su stravstveni u vezi njihove crvene boje. Novi Joico Vero K-Pak Color Xtra Reds, podiže razinu umjetničke crvene boje i oslobađa neograničene mogućnosti za ljubitelje crvene.