Joico Bosna i Hercegovina

Vero K-Pak Chrome

Vero K-Pak Chrome

Vero K-PAK Chrome je krema za kosu bez amonijaka, samo za nanošenje, koja nudi sve rekonstruktivne pogodnosti sustava K-PAK u živahnoj, visoko-sjajnoj formuli boje koja traje od četiri do osam tjedana. Daje visoko-sjajnu mješavinu prirodnog izgleda koja postupno blijedi, što ju čini vrhunskim izborom za profesionalno miješanje.

QUADRAMINE COMPLEX:QUADRAMINE COMPLEX:
Rekonstruktivna svojstva K-PAK poboljšavaju čvrstoću, štite i povećavaju strukturni integritet kose.

BEZ AMONIJAKA:BEZ AMONIJAKA:
U boji Vero K-PAK Chrome nema amonijaka, što osigurava da neće biti podizanja prirodnog pigmenta ili oštećenja strukture kose, a to znači zdraviju kosu i vrhunski komfor klijenta.

KISELI PH:KISELI PH:
Kiselkasti pH je nježan za kosu i vlasište.

ČISTA KREM OSNOVA:ČISTA KREM OSNOVA:
Gusta i kremasta osnova omogućava lako miješanje boje Vero K-PAK Chrome i osigurava da ona ostaje tačno tamo gdje ste je stavili, čak i kada se koristi s fenom.

KOMPAKTNA PALETA BOJA KOJE SE MOGU MIJEŠATI ZA NEOGRANIČENU KREATIVNOST:KOMPAKTNA PALETA BOJA KOJE SE MOGU MIJEŠATI ZA NEOGRANIČENU KREATIVNOST:
Nijanse pravih tonova koje se mogu miješati daju koloristu potpunu umjetničku slobodu i mogućnost kreiranja beskrajnih kolor mogućnosti koristeći proizvode iz linije. Jedinstveni kolor servis po osobonim potrebama.

BISTRI SJAJ:BISTRI SJAJ:
Nepigmentna nijansa koja se može nanositi sama da bi se pojačao sjaj i poboljšalo stanje kose ili koristiti za razređivanje intenziteta formule Vero K-PAK Chrome.

DVOBOJNI SUSTAV:DVOBOJNI SUSTAV:
Nijanse u paleti Vero K-PAK Chrome podudaraju se s nijansama Vero K-PAK Color Permanent Creme Color (trajna krem boja) ton-na-ton,pružajući koloristu istinski svestran dvobojni kolor sustav.