Joico Bosna i Hercegovina

Vizija

Vizija

Umjetnost zdrave kose

Joico ima poziciju i reputaciju kao “Kompanija zdrave kose” i mi se posvećujemo nastavku takve tradicije i ubuduće. Naš snažni savez s firmom Shiseido doveo je do još većih mogućnosti, omogućavajući nam pristup najmodernijim resursima za istraživanje i razvoj profesionalnih proizvoda.

Sinergija

U svim našim proizvodima koristimo najfinije moguće sastojke u njihovim najkoncentriranijem obliku. Nikada ne dovodimo u pitanje naše standarde visoke kvalitete, čime uvijek jamčimo vrhunske performanse proizvoda uz istovremeno očuvanje i jamstvo zdravlja kose.

U firmi Joico to znači potpunu predanost čestitosti i optimističkom stavu prema poslu i životu. Naši proizvodi daju rezultate koje smo obećali, ništa više i ništa manje. To je naše jamstvo.

Selektivnost i profesionalizam

Joico kompanija koju je osnovao frizer, za frizere, uvijek posvećena profesionalnom stilistu kao svom lojalnom poslovnom partneru. Zajedno možemo graditi bolju struku!

Edukacija i samo edukacija

Stilisti koji žele postati pravi profesionalci i isticati se među drugima nikada ne smiju prestati učiti i usavršavati svoj zanat. Mi želimo tomu doprinositi tako da stiliste podučavamo u novim tehnikama koje proširuju njihova znanja. Takvim nastojanjima možemo postizati naše zajedničke ciljeve.