Joico Bosna i Hercegovina

Nagrade

K-Pak Stylist Choice AwardsStilisti su na prestižnom takmičenju Stylist Choice Aword 11-tu godinu zaredom izabrali JOICO® K-Pak® Deep-Penetrating Reconstructor kao njihov omiljeni rekonstruktor. Pobjednici su proglašeni 13. marta u Chicago na Stylist Choice Aword, čiji je domaćin bio behindthechair.com, Mary Rector-Gable osnivać behindthechair.com izjavio je da je ovo “glas profesionalaca“. “Niko nije više kvalificiran da izabere najbolje prozvode u svim kategorijama od frizera i profesionalaca koji svaki dan svog života rade sa tim proizvodima.“.

behindthechair.com je prva i najveća internet stranica isključivo licencirana za profesionalne proizvode ljepote. Svake godine je posjeti više od 500.000 posjetitelja iz više od 90 zemalja širom svijeta.

2010

Desetljeće dominacije, 10 puta za redom profesionalni stilisti su odabrali JOICO® K-Pak® Deep-Penetrating Reconstructor kao svoj omiljeni dubinski i regenerativni kondicioner na Stylist Choice Aword takmičenju ćiji je domaćin bio behindthechair.com.

2009


Stilisti su govorili, a mi smo izabrali pobjednika: JOICO ostaje broj 1! JOICO® K-Pak® Deep-Penetrating Reconstructor osvaja 9-tu uzastopnu nagradu kao najbolji rekostruktor i JOICO® Moisture Recovery Conditioner je odabran za najbolji novi stjling proizvod, sve su izglasali i izabrali najveći profesionalci iz svijeta ljepote.

2008


Ponovo smo uspjeli! 8 godina za redom JOICO® K-Pak® Deep-Penetrating Reconstructor osvaja Stylist Choice Aword! Nedavno pokrenuta nova kolekcija JOICO® Design Collection Humidity Blocker osvaja Stylist Choice Aword za najbolji stajling proizvod prema behindthechair.com.

2007


Sedam prelijepih i zdravih godina JOICO® K-Pak® Deep-Penetrating Reconstructor osvaja nagradu Stylist Choice Award kao omiljeni dubinski i regenerativni kondiconer. Pokrenuto 2001, Stylist Choice Award takmičenje predstavlja “glas profesionalnih stilista“, izjavio je Mary Rector-Gable osnivać behindthechair.com. “Niko nije više kvalificiran da izabere najbolje prozvode u svim kategorijama od frizera i profesionalaca koji svaki dan svog života rade sa tim proizvodima.“. Pobjednik 10-te Stylist Choice Aword održanog u Chichagu proglašen je 28 marta na Stylist Choice Aword ceremoniji, čiji je domaćin bio behindthechair.com.

behindthechair.com je prva i najveća internet stranica isključivo licencirana za profesionalne proizvode ljepote. Svake godine je posjeti više od 500.000 posjetitelja iz više od 90 zemalja širom svijeta. “The New York times” navodi da se internet stranica behindthechair.com najviše spominje u industriji ljepote.